random05.jpg random03.jpg random02.jpg random04.jpg random01.jpg

Fülakupunktúrás addiktológia

A testünkön vannak olyan helyek, ahol megtalálható az egész testünk lenyomata. Ilyen a fülünk is. A fülkagylóra az emberi test mintegy embrió alakban, fejjel lefelé vetül ki. A fülünk bizonyos pontjainak kezelésével hatást tudunk kifejteni a testünk egyes szerveire, így lehetőségünk nyílik távolabbi szerveink „elérésére” és kezelésére.

A fülakupunktúrás kezelés során 5-5 tűt szúrunk a fülbe.

Fülakupunktúra

A kezelés hatásos az alábbiaknál:


A kezelés harmóniába hozza testünket, lelkünket, méregteleníti a szervezetünket. A szervezet erőre kap, aktivizálja az öngyógyító erőket és képes lesz leküzdeni a problémákat. Lelkileg kiegyensúlyoz, csökkenti a depressziót, agressziót és így képesek leszünk az egészség fenntartásához szükséges életmód kialakítására. A kezelés hat a szervezet energetikai állapotára, az érzelmekre, valamint a fizikai testre is.


Egy alkalommal minimum 20 percig, maximum 60 percig van a fülben a tű.


Aki idegenkedik a tűtől, annál lehetőség van magokkal, mágnes golyóval helyettesíteni a tűt.


Ellenjavallat:

Dohányzásról leszoktató program

Dohányzásról leszokás segítése

A dohányzásnak számos káros egészségügyi hatása ismert. Aki már elhatározta, hogy leszokik, az már megtette az első lépést egy egészségesebb élet kialakítása felé. A fülakupunktúrás addiktológiai kezelés mellékhatásoktól mentesen segít a további lépésekben.


A dohányosoknál megfigyelhető 2 fő ok, ami miatt dohányoznak. Van, akinél már kialakult a nikotinfüggőség, neki a nikotin megvonása már elvonási tünetet okoz. Van, aki a pszichológiai hatás miatt dohányzik, például így oldja a stresszt, megszokásból dohányzik, fontos maga a mozdulat, közösséghez tartozik, hozzátartozik a bulihoz, stb. Náluk a fő problémát a berögzült mozdulatok, a kialakult minta jelenti. Általában ez a két tényező egyszerre van jelen és fontos, hogy a dohányzásról való leszokásnál minden tényezőt figyelembe vegyünk és kezeljük.


Az első alkalommal átbeszéljük a dohányzás hátterében álló okokat és kialakítjuk a dohányzás nélküli élet képét.


A kezelés során alkalmanként 5-5 tűt szúrok a fül meghatározott pontjaiba. A kezelés csökkenti az elvonási tüneteket, megszűnik a nikotinfüggőség, megszűnik a nyugtalanság, a feszültség, normalizálódik a vérnyomás, felgyorsul a dohányzás során felgyülemlett méreganyagok kiürülése.


A protokoll 6 hetes, összesen 20 kezelésből áll. Érdemes tartani a protokollt, mert így a leghatásosabb a módszer. Lehetőség van egy „lazább” protokoll szerinti kezelésre (12 alkalom), ezt az első alkalommal alakítjuk ki. Ilyenkor lehetőség van tartós tűvel helyettesíteni a kezdeti mindennapos kezelést.


Akiben már megfogalmazódott a leszokás vágya, keressen bizalommal, segíteni fogok, hogy sikerüljön kialakítani egy dohányfüstmentes életet.

Fogyókúrát segítő program

Fogyókúra segítése

A program első fontos lépése annak feltárása, hogy miért alakult ki a túlsúly. Sok túlsúlyos ember nem azért eszik, mert éhes, hanem így oldja a feszültségét, unalmában eszik, stb. Ennek tükrében alakítjuk ki a program lépéseit. Fontos a megfelelő táplálkozás, mozgás, lelki és mentális hozzáállás, a testről kialakított helyes kép megléte.


A tűszúrás csökkenti a feszültséget, félelmet, oldja a depressziót, kiegyensúlyozza az idegrendszert, ami hozzásegít, hogy képesek legyünk a megfelelő testsúly eléréséhez szükséges életmód kialakítására és fenntartására. Elősegíti a méreganyagok kiválasztását, harmonizálja az emésztést, gyorsítja az anyagcserét.


Pici magok fülbe ragasztásával és ingerlésével csökken az étvágy. A magok a fülben maradnak, ezért otthon is stimulálhatóak, amikor szükséges.


Lehetőség van 12, vagy 20 alkalmas kezelésre a saját igényekhez igazodva.


Akiben már megfogalmazódott a fogyás vágya, de segítségre van szüksége, keressen bizalommal, segíteni fogok, hogy sikerüljön elérni az optimális testsúlyt.e-mailcsilla(at)levendulagyogyaszat(dot)hu BejelentkezésBejelentkezés: Kóródi Csilla +36 70 3979 188 Facebook